Lunchdate



Idag åt jag lunch med världens goaste tjej! Vi åt Cous cous med Feta,
svarta bönor, broccoli och massa annat. Ärtan gillade bönorna bäst :)

Sen åt Ärtan efterrätt och bjöd även sin kära mor, ur handen...
Snäll OCH generös, sällskaplig och rolig (INTE alls partisk, haha)!

Vilken härlig lunchdate ♥

Kommentarer
Postat av: hemmabloggaren

Förstår att ni har mysigt där hemma - härligt!



Du! Här pillas inget med kameran utan mammas hököversyn och kameran på stativ. Minsann. Fast jag vill verkligen att hon ska få prova på ALLT som är kul du vet.



Kram på er!

2010-01-19 @ 20:24:05
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: Karins fotoblogg

Åh, jag niger och bockar! Tack för kommentaren :) Det är ju så jag vill att det ska kännas! Typ som en käftsmäll. Eller åtminstone att bilderna berör :)



Ah, vilken lunchdejt! Men vad äts det till efterrätt? Nåt sånt har jag aldrig sett! Var det gott, du som fick smaka och allt?



Nja... det är en rosa kastanj, men bra lik en bergenia! :)



Kram!!

2010-01-20 @ 14:53:15
URL: http://karinsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Jess

Helt underbara bilder, som vanligt!

2010-01-20 @ 15:36:40
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

åååå vill också!!! Gu vad mysigt! :) Kram

2010-01-20 @ 16:45:49
URL: http://annlouise.blogg.se/
Postat av: Karins fotoblogg

Jag är nog för feg för att drömma om att livnära mig på det jag tycker är kul & intressant. Gömmer mig bakom massa dåliga ursäkter men det är nog för att jag är lat och feg...Mest feg, för kreativa yrken kräver mer känns det som. Mod, engagemang, envishet, ork & kreativitet! :D Sen måste man ju tro på sig själv, hrm hrm... och DET är ju lättare sagt än gjort!

Men kanske deltid?

Man får ju börja någonstans!

Har du kollat intresset här på bloggen? En liten barometer?

Själv drömmer jag just nu om att öppna en hälsosam lunchrestaurang i centrum här hemma...

Men vill nog inte jobba så mycket nu!



Lat och feg, det skriver jag under på :) Jag skulle verkligen vilja att fotograferingen var något mer än bara en hobby. Jag och maken registrerade företag i somras för jag hade ev ett hotell som köpare på några bilder. Men det blev inget. Jag skulle vilja bli så BRA på porträtt och kunna ta betalt lite grann för det. Du vet, så man kan köpa lite ny fotoutrustning :) Jag har fotat två bröllop och jag har fått förfrågningar på om jag inte kan fota familjeporträtt mot betalning. Men där fegade jag ur och gör det gratis. Är så nervös för att det ska bli dåligt. Jag har vid ett par tillfällen fått sälja bilder för att folk sett något de har gillat på bloggen. Jag får höra att jag är duktig och jag kan väl se att jag har någon slags talang men det räcker liksom inte. Jag vill men tror inte tillräckligt på mig själv. Herregud! det finns SÅ många duktiga som fotar. Det är ju bara till att kolla runt här i bloggvärlden. Och att då lilla jag skulle tro att jag är något... Ja ja... du hör ju hur jag håller på! Men jag har bestämt mig för att jag ska försöka iallafall. Och skynda långsamt.



En egen restaurang, det låter som något för dig! efter vad jag har sett här på bloggen så märks det att du gillar och hålla på med mat och så. Och GOTT ser det ut! Inte för att jag vet var i vårat avlånga land du bor.... men om du öppnar restaurang så ska jag beställa dagens!



Nä, nu måste jag tyvärr avrunda här... Ska iväg med killarna in till stan. Vi ska gå på kondis och köpa en Darth Vader-mask till G som ska på maskeradkalas imorgon. Bäst av allt: vi tar bussen in till stan. Undrar varför det är så kul? :)



Ha en bra dag!

Kram

2010-01-22 @ 08:31:44
URL: http://karinsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Karins fotoblogg

He he.... jag är knäpp jag! Kom just på att jag klippt ur din text fr min blogg så att jag skulle ha den som en liten minnesanteckning medans jag skrev. Meningen var ju såklart att jag skulle ta bort den. Men rask som man är i fingrarna.... Sorry!

2010-01-22 @ 08:33:55
URL: http://karinsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Karins fotoblogg

Så var jag här igen ;)

Du! det är helt ok att gnälla. Jag är rätt duktig på det jag med. Och förresten så vet jag inte om jag tycker att du gnällt så förfärligt!

Tråkigt bara att du känner dig eländig. Hmmm...om det piggar upp så känner jag igen mig i mångt och mycket. Vi skulle ta och ses och älta livet du och jag ;) Eller dra till Rio kanske? Hur var det med hjärnskakningen förresten? Hoppas att det inte är något allvarligt?! Och....ehh... stora barnet tog jag för givet är din man... eller finns det ett större barn som jag missat? :)



Ha nu en skön fredagskväll!

Kram!



2010-01-22 @ 16:11:56
URL: http://karinsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Jess

Ja visst är det skumt att det är Big Brother Per, blev faktiskt lite förvånad, men tydligen är det en man som kan! :)

2010-01-22 @ 19:25:18
URL: http://maisongrey.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0