Trevlig Fjärde Advent

   

Amaryllis är verkligen imponerande i all sin ljuvligt enkla elegans. För mig var det första gången jag köpte denna vackra lök men definitivt inte sista! Nu ska jag fortsätta med mitt julgodis!

    

Hej vännen!

   

Vår fina babysiter har gulliga färgglada djur för lilla skatten att titta på, dessutom finns det musik och vibrationer i den, som värsta lilla massagestolen :) Fast än så länge är ingen plats bättre än mammas famn, eller hur gumman ;)

Julen närmar sig!

   

Amaryllisen börjar öppna sig! Det blir nog alldeles lagom till jul! På fredag ska granen inhandlas :) Sen kan jag äntligen börja pynat på allvar!

    

Amaryllisen 081201, samma dag som lilla älsklingen började sin resa ut!Choklad, choklad & choklad

    

En vecka har vårt lilla sockergryn hunnit bli, och ja så snäll är hon så mamma hinner baka en urläcker kaka för att fira! Receptet kommer från Elle:

    
Jag uteslöt dock nötter och bytte olivolja mot rapsolja... Det blev en määäääktig kaka vill jag lova och den behöver grädde eller glass för att blomma ut helt tyckte jag... Mmmm yummie! (Bild på omslag från; http://www.ellematochvin.se/?id=19841&cid=1523)

En sockerbagare

    
Hjärtan, stjärnor, granar, gubbar och gummor och ett hem fyllt av pepparkaksdoft & Bing Crosby & Dean Martins julalster! Andra advent slog vi till och bakade egna pepparkakor! Annars bllir det alltid Annas hjärtegoda pepparkakor! Tunna, perfekt gräddade och knapriga! Nu till helgen monterar vi huset!

    

En söt bukett till en söt flicka


I en av min favoritkannor från Mio. Underbar ranunkel och ljuva rosor i underbaraste skär!

Någon stal mitt hjärta!

    

Ja, så såg den ut- värktimern! Samma dag som jag fann den via "en bulle ur ugnen" så kom vår alldeles egna lilla lussebulle ut! Lite tidigt och väldigt fort kom hon och vände upp & ner på vår värld och stal mitt hjärta...

    

Klocka av min tid!

http://www.varktimer.se/
Perfekta verktyget i väntans tider som jag snubblade över på:En ny favorit i bloggdjungeln: http://annlouise-sjostrom.com/
Underbar blogg om vägen till ett nytt litet liv. Superfina bilder och härliga texter!

RSS 2.0