Baka baka havrekaka


Nyttigare kaka! Johanna Westman delar med sig av goda recept i
Föräldrar & Barn.

Hallonrutor

2½ dl mjöl
2½ dl havregryn
100 g smör
1 dl råsocker
½ tsk bakpulver
1 nypa salt
2 dl frysta hallon, TINA i god tid!

ugn 180°
Blanda alla ingredienser utom hallonen i en bunke-
häll hälften i en bakform 20 x 30 cm & tryck ut ordentligt.
Rör hallonen till en smet och bred ut över kakan.
Smula resten av degen över och jämna till.
Grädda i ca 25 min
Låt svalna minst en kvart innan du välter upp den ur formen & skär den i 12 bitar.
    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0