Playhouse Ärtan



Detta är Ärtans hörn, det är en väldigt flexibel "hörna".
Det är precis som i reklamen där de vaknar upp av att hemmet
invaderas av leksaker :D Jag stör mig inte en sekund på leksaker.
Jag älskar att påminnas om Ärtan vart jag än ser i vårt hem...

Men det vore nog bra med ett extra rum...


Kommentarer
Postat av: hemmabloggaren

Aaa, och det är nog värre med killar. Lego, småbilar och minidinosaurier som man trampar på i tid och otid. Det gör ont.

2010-01-18 @ 20:16:20
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: Hanna

Åh en sån där xylofon-tiger har vi också, den för ett djävla väsen. Sen måste jag bara säga att flickor också leker med lego, dinosaurer och bilar, i alla fall de jag känner. Men ont gör de att trampa på, det håller jag med om.

2010-01-18 @ 21:52:04
Postat av: Karins fotoblogg

Kontrollbehov:



Först måste jag ju säga: härlig bild! Gillar att Ärtan tittar på dig lite busigt bakifrån(jag bara tar för givet att det är du!) och ser så glad och nöjd ut. Jag kan nästan känna hennes fingrar som pillar i nacken :)

Jag gillar också ditt(?!fortfarande du va?!) mycket nöjda uttryck med slutna ögon. Noterar även att Ärtan verkar ha ärvt din grop i hakan för nog är det en grop man ser? Vet du hur gärna jag ville ha en grop i hakan när jag var liten? Och fräknar. Och en bruten arm… av någon märklig anledning. Nåväl, fräknar el grop kan jag glömma men en bruten arm är ju inte försent ;)



Nu skulle jag kunna ha ett långt utlägg om psyket men jag nöjer mig med att säga att jag förstår så väl. Har väl inget bra tips att komma med men jag är helt säker på att det kommer att ordna sig.



Trädgårdsmästarkurs:



Ahh! Hur kul låter inte det?!! Jag hade för ett par år sen tankar på att gå en ky-utbildning och bli trädgårdsmästare men kom fram till att det förmodligen finns så lite jobb och att det är så väldigt säsongsbetonat. Har ett trädgårdsintresse som tyvärr inte syns på våran lilla radhustäppa. Trodde när vi flyttade dit för två år sen att vår knappt 400 kvadratmeterstora tomt skulle vara alldeles lagom stor för att ”orka ta tag i”. Orken, eller ska jag säga tiden…. Har inte riktigt infunnit sig än.



Men som du skriver… drömma går ju! :)



Städbolaget Ärtan:



Hahaha :)! Underbara bilder! SNYGGT lödderskägg! :)



Namnlappar:



Mycket klokt, det är ett helsike att hålla rätt på kläder som inte är märkta. Jag vet inte hur många gånger jag har stått och håll i något och undrat om det kan vara just våra blåa mysbyxor från HM. Jag kör med märkpenna och skriver på tvättlapparna. Funkar sådär. Oftast så flyter texten ut något grymt…



Slutligen, Playhouse:



Vi försöker få våra små gossar till att plocka undan grejjerna när man lekt klart med dom innan man röjer fram 40 andra leksaker. Kan säga att vi lyckas sådär. :) Lego är för j*vla hemskt att kliva på i strumlästen.

Jag hade någon vision innan barnen kom att bara för att man har barn så behövde ju inte det betyda att leksakerna ska få ta över hemmet. Hehe…. Hade lite fel kan man ju lugnt säga ;)



Vet du jag suger i mig din kommentar om porträttfotografering för det är något jag skulle vilja. Bli så rackarns bra och kunna ta lite betalt :)



Nå, vad tror du? Blev det här en rekordlång kommentar? Sorry…. :)



Kram!

2010-01-18 @ 23:03:50
URL: http://karinsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Jess

Tyckte inte heller det gjorde något med leksaker framme, nu tio år senare, tycker jag det... ;)

2010-01-19 @ 10:30:00
URL: http://maisongrey.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0