RestFest

I lördags hade vi fest! Då prövade jag ett recept från DN, GRYMT gott!
600 g Torsk- eller Hokifilé
1 tsk salt
1 krm nymald vitpeppar
1 röd paprika
½ liten purjolök
2 dl crème fraiche med saffran- och tomatsmak
1 burk kräftsstjärtar (170 g)
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker
form. Salta och peppra. Skär paprika i små tärningar och strimla
purjolök, lägg på fisken. Klicka crème fraiche över fisken och ställ
mitt i ugnen 15–20 minuter.
Häll av lagen från kräftstjärtarna och lägg dem på gratängen
de sista 5 minuterna så de blir varma.
Serverades med bulgursallad på fullkornsbulgur kokt m Gurkmeja,
soltorkade tomater & svarta bönor, en grön sallad &
Bröd m pecorinocreme (finriven pecorino utblandad m creme frachie)
HELT perfekt till var Annes smaksatta havssalt som vi fick i present!
Det förhöjde rätten från god till super!
Låter mycket gott! Får prova det någon gång!
Låter mycket gott! Får prova det någon gång!
Jo, det var riktigt gott de du lagade :)
Får ta och ses snart igen!
Kram