RestFest



I lördags hade vi fest! Då prövade jag ett recept från DN, GRYMT gott!

600 g Torsk- eller Hokifilé
1 tsk salt
1 krm nymald vitpeppar
1 röd paprika
½ liten purjolök
2 dl crème fraiche med saffran- och tomatsmak
1 burk kräftsstjärtar (170 g)


Sätt ugnen på 225 grader. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker
form. Salta och peppra. Skär paprika i små tärningar och strimla
purjolök, lägg på fisken. Klicka crème fraiche över fisken och ställ
mitt i ugnen 15–20 minuter.

Häll av lagen från kräftstjärtarna och lägg dem på gratängen
de sista 5 minuterna så de blir varma.

Serverades med bulgursallad på fullkornsbulgur kokt m Gurkmeja,
soltorkade tomater & svarta bönor, en grön sallad &
Bröd m pecorinocreme (finriven pecorino utblandad m creme frachie)



HELT perfekt till var Annes smaksatta havssalt som vi fick i present!
Det förhöjde rätten från god till super!



Kommentarer
Postat av: Jess

Låter mycket gott! Får prova det någon gång!

2009-09-22 @ 20:26:24
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Jess

Låter mycket gott! Får prova det någon gång!

2009-09-22 @ 20:26:45
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Emma

Jo, det var riktigt gott de du lagade :)

Får ta och ses snart igen!

Kram

2009-09-26 @ 23:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0