Vildjäst

 
Vildjästrest, det tog ett par dagar- men nu är jästen klar.
Kvar blev detta. Jag slängde russinen och äppelbitarna, men aprikoserna blev müsliebars!
 
 
Jag slängde ner dem i mixern, hällde på havregryn, kokosflingor, solrosfrön, mandlar,
rapsolja & ägg. Man kan, om man vill ha i kanel också!
Sen plattade jag ut allt, skar längder och bakade av.
Precis utkomna ur ugnen toppade jag dem med chokladbitar... Det blev g o t t! Mycket gott!
 
 
På vildjästen satte jag en för-fördeg! Här har den bubblat till sig fint! Detta var i morse.
Nu har jag haft i mer mjöl och vatten och imorgon bitti ska jag sätta själva deg-degen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0